A versek és megjelölt fotók, Kun Magdolna saját alkotásai; A művek a szerző tulajdonát képezik, ezek egészének vagy részének másolása,terjesztése, publikálása, csak a szerző előzetes hozzájárulásával lehetséges. 1999./LXXVI/tv./1.§

2011. január 23., vasárnap

Mégis...Égető sebek


Tudni kell,
minden bántó szó,
éles lövedékként hatol
a hiszékeny szívbe
s ott halálos sebet ejt,
akarva és akaratlanul,
mert, a szó ereje
világokat dönget
és pellengérre állítja
azt a túlon-túli érzést,
mely hitét áldozta
a célnak alapul

8 megjegyzés:

 1. :)
  Kár lenne, ha nem írnál ide többet, kedves Magdi! Biztos vagyok benne, hogy sokan nagy örömmel olvassuk verseidet! Remélem egyszer vidámabb vizekre is evezel!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm biztató szavaid. Már ezért a jóleső szeretetért is érdemes írni:)

  VálaszTörlés
 3. Magdikám, én is csatlakozok Joe bácsi optimista reménykedéséhez. Legyen mihamarabb vidámabb vizekre való kitörés tenálad is! Remélem nagyon, hogy a tavaszi szél elhozza számodra is a jótékony felmelegedést.
  Szia, és igen sok bátorító (vigasztaló!) puszika Neked! :-)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Karesz!
  Felmelegedik a szív, ha ilyen barátok veszik körül:) Igazán köszönöm látogatásod és jóleső szavaid. Szeretettel.Magdi

  VálaszTörlés
 5. Oly gyakran megesik, hogy a meggondolatlanul kiejtett szavak földjébe szikkad a fájdalom, és hiába jön a bocsánatkérés, a „nem úgy akartam”, vagy „nem annak szántam” mondat-ölelés, azok dohos mérgét nehezen fújják el a reményszelek. Valami meghal bennünk minden alkalommal, amikor új sebet kapunk, valami, ami sosem támad fel újra...  Köszönöm, hogy megosztottad velünk legújabb lélekrezdüléseidet is.

  Ölellek igaz szeretettel: Dana

  VálaszTörlés
 6. Drága Dana!
  Sokszor megesik velünk, hogy előbb kimondjuk a szavakat, mint annak súlyát mérlegelnénk. Általában később tudatosul bennünk, hogy jobb lett volna hallgatni. Én köszönöm, hogy itt voltál és itt hagytad számomra, oly szívet melengető gondolataid. Szeretettel ölellek.Magdi

  VálaszTörlés
 7. Kicsit elmaradtam, de nem végleg! Joe fiam és Karesz is olyan kívánságot fogalmazott meg, amivel neked kívánnak jót! És ezt teszem én is! Azért addig is (utána is) nagy figyelemmel olvasom írásaid és tanulok a bennük rejtező mondanivalóból, "Magdiból"!

  VálaszTörlés
 8. Kedves Józsi!
  Nagyon köszönöm megtisztelő és jóleső szavaid.
  Mindig szeretettel várlak blogomba.
  Magdi

  VálaszTörlés